“Hiermee onderscheiden jullie je flink van jullie concullega’s!”

“Hiermee onderscheiden jullie je flink van jullie concullega’s!”

apr 28, 2021 Kandidaat by Frank

“Ik heb genoodzaakt veel Recruiters gesproken door mijn huidige situatie bij mijn oude-werkgever vanwege het stop zetten van de BV. Door het openzetten van mijn LinkedIn profiel ben ik veel benaderd door Recruiters en heb een leuk 1e gesprek gehad, maar daarna stopte ook het contact. Logistic Recruiters pakte het anders aan, jullie laten je regelmatig horen, al is het dat jullie nog druk aan het zoeken zijn maar geen match hebben kunnen vinden. Dat voelt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe werkgever veel beter aan. Hiermee onderscheiden jullie je flink van jullie concullega’s!

Nogmaals bedankt voor jullie tijd, helaas was het geen match met jullie klant en heb ik een andere werkgever gekozen, maar ook daarin blijven jullie professioneel waarvoor dank!”

Sidney Saarloos – Teamleider Freight Forwarding

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!