Dankzij snel schakelen en duidelijk contact hebben ze naar mijn wensen geluisterd en ben ik goed terecht gekomen bij een mooie wereldwijde organisatie.

Dankzij snel schakelen en duidelijk contact hebben ze naar mijn wensen geluisterd en ben ik goed terecht gekomen bij een mooie wereldwijde organisatie.

apr 28, 2021 Kandidaat by Frank

Door de Corona crisis is dit jaar net even anders gelopen dan het normaal zal gaan. Gelukkig heeft Logistic Recruiters mij in deze periode alsnog aan een mooie baan geholpen.

Na het faillissement van mijn vorige werkgever midden in de corona crisis dacht ik niet zo snel weer aan het werk te komen. Maar Logistic Recruiters is dit toch gelukt. Door de fijne communicatie konden er gesprekken digitaal worden ingepland, waardoor ik uiteindelijk aan een hele mooie nieuwe uitdaging ben begonnen.

Arse Calame – Traffic Coördinator Brenntag Benelux

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!