BBL

Bij Logistic Recruiters hebben wij naast het bemiddelen van vak volwassen logistiek personeel ook ruime ervaring met het bieden van leerwerkplekken (BBL) binnen de logistieke sector. Als BBL student kom je in aanmerking voor een leerwerkplek via Logistic Recruiters als je ingeschreven staat voor een opleiding in de richting haven of logistiek. Logistic Recruiters heeft goede contacten met de verschillende logistieke opleiders. Voor de werving & selectie van een gemotiveerde starter is het leerbedrijf bij ons aan het juiste adres!

Logistic Recruiters zorgt voor het gehele werving & selectie traject en treedt op als werkgever. Daarnaast houden wij gedurende de opleiding nauw contact met de opleider als ook met de leerling. De BBL student gaat 1 dag in de week naar school en werkt 4 dagen in de week via Logistic Recruiters bij een erkend leerbedrijf binnen de logistieke sector.

Leer, werk, verdien!

Wat is er mooier dan geld verdienen en tegelijk je diploma halen? En wat voor diploma?! Hiermee verzeker je jezelf van een mooie toekomst in de beste branche die er is! Ben je geen type om vijf dagen per week in de schoolbanken te zitten? En wil je wel graag (alsnog) een MBO-diploma behalen en een mooi vak leren? Dan is een BBL-opleiding de juiste oplossing voor jou. BBL betekent Beroeps Begeleidende Leerweg waarbij je je werk en opleiding combineert.

Logistic Recruiters is er ook voor jou!

Logistic Recruiters richt zich op jongeren met logistieke ambities, die in een leerwerktraject willen doorgroeien tot een vak volwassen logistiek medewerker klaar voor een (vaste) baan in de haven/logistiek. Logistic Recruiters heeft contact met de beste leerbedrijven in de regio. 

Enkele voorbeelden van de verschillende logistieke BBL opleidingen:

  • Havenlogistiek (administratief BBL)
  • Havenoperaties (operationeel BBL)
  • Logistiek (magazijn BBL)
leerling

WIJ NEMEN DIRECT CONTACT OP MET JOU!


BellenMailen

Leer, werk, verdien!

  • 2 jaar werken en lekker verdienen;
  • 2 jaar hard studeren, werken aan je toekomst;
  • Na 2 jaar: een algemeen erkend vakdiploma,

Hier krijg je geen spijt van! Twijfel je of het iets voor jou is?

Bel ons voor direct advies!