wij bouwen aan de toekomst, bouw jij mee?

BBL

Bij Logistic Recruiters hebben wij naast het bemiddelen van vak volwassen logistiek personeel ook ruime ervaring met het bieden van leerwerkplekken (BBL) binnen de logistieke sector. Als BBL student kom je in aanmerking voor een leerwerkplek via Logistic Recruiters als je ingeschreven staat voor een opleiding in de richting haven of logistiek. Logistic Recruiters heeft goede contacten met de verschillende logistieke opleiders. Voor de werving & selectie van een gemotiveerde starter is het leerbedrijf bij ons aan het juiste adres!

Logistic Recruiters zorgt voor het gehele werving & selectie traject en treedt op als werkgever. Daarnaast houden wij gedurende de opleiding nauw contact met de opleider als ook met de leerling. De BBL student gaat 1 dag in de week naar school en werkt 4 dagen in de week via Logistic Recruiters bij een erkend leerbedrijf binnen de logistieke sector.

Leer, werk, verdien!

Wat is er mooier dan geld verdienen en tegelijk je diploma halen? En wat voor diploma?! Hiermee verzeker je jezelf van een mooie toekomst in de beste branche die er is! Ben je geen type om vijf dagen per week in de schoolbanken te zitten? En wil je wel graag (alsnog) een MBO-diploma behalen en een mooi vak leren? Dan is een BBL-opleiding de juiste oplossing voor jou. BBL betekent Beroeps Begeleidende Leerweg waarbij je je werk en opleiding combineert.

Logistic Recruiters is er ook voor jou!

Logistic Recruiters richt zich op jongeren met logistieke ambities, die in een leerwerktraject willen doorgroeien tot een vak volwassen logistiek medewerker klaar voor een (vaste) baan in de haven/logistiek. Logistic Recruiters heeft contact met de beste leerbedrijven in de regio. 

Enkele voorbeelden van de verschillende logistieke BBL opleidingen:

  • Havenlogistiek (administratief BBL)
  • Havenoperaties (operationeel BBL)
  • Logistiek (magazijn BBL)
overons.jpg

Wij nemen direct contact met je op!

Wij kunnen het beste
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Leer, werk, verdien!

  • 2 jaar werken en lekker verdienen;
  • 2 jaar hard studeren, werken aan je toekomst;
  • Na 2 jaar: een algemeen erkend vakdiploma,

Hier krijg je geen spijt van! Twijfel je of het iets voor jou is?

Bel ons voor direct advies!

frank-pikart.jpg

FRANK PIKART-VAN DEN HEUVEL

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij!

Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk.

Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!

Netwerken, is net werken!

E: info@logisticrecruiters.nl
T
: +31 (0)181 -470 460

linkedin.png
kringel2.png
michael-blonk.jpg

MICHAEL BLONK

Rotterdam en haar havens. De mentaliteit en directheid van de mensen. Dat maakt de Rotterdamse logistieke wereld zo mooi en aantrekkelijk.

Met bijna 20 jaar aan ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling mag ik mezelf een oude rot in het vak noemen. En toch leer ik iedere dag weer wat nieuws en dat maakt het werk zo leuk en interessant om te doen.

De continue vraag naar logistiek personeel maakt dat je je nooit hoeft te vervelen. 1 van mijn hobby’s is voetbal. Het is dan ook mijn persoonlijke doel om de voetbalwereld en de logistieke wereld nog meer te verbinden. 

Zonder doel ken je niet scoren!

E: info@logisticrecruiters.nl
T
: +31 (0)181 -470 460

linkedin.png
kringel2.png
sylvia-berends.jpg

Sylvia Berends

Geboren Rotterdamse die is overgestoken naar het mooie Goeree-Overflakkee. Ik hou van de natuur, heb een gezonde dosis humor en ben graag 'onderweg' in goed gezelschap. Stilstaan is niets voor mij.

Ik wil graag mijn mensenkennis, ervaring in het coachen en begeleiden van mensen gebruiken om tot een juiste match te komen. Ook mijn praktische ervaring als planner en sales medewerker zullen hierbij helpen. Ben jij op zoek naar een nieuw pad om te bewandelen? Dan help ik je graag jouw weg te vinden.

Waar een wil is, is werk!

E: info@logisticrecruiters.nl
T
: +31 (0)181 -470 460

linkedin.png

Volg ons!